Schrijf je in voor Aan de slag! Het congres voor de medezeggenschap in de sociale werkgelegenheid

Schrijf je in voor Aan de slag! Het congres voor de medezeggenschap in de sociale werkgelegenheid

De sociale werkgelegenheid blijft zich ontwikkelen. Of het nu gaat om het sociaal ontwikkelbedrijf 2.0, fusie met een sociale dienst, de invoering van de cao Aan de slag of de invulling van de Regeling Vervroegde Uittreding (RVU) in de nieuw cao SW: de medezeggenschap blijft en mag aan de slag met deze ontwikkelingen. Daarom staat de medezeggenschap zelf centraal tijdens het MZSW-congres Aan de slag! Op donderdag 7 oktober 2021.  Schrijf je nu in.

Tijdens het congres worden diverse workshops georganiseerd die antwoord geven op vragen als: hoe zorg je voor betrokkenheid bij besluitvorming? En hoe houd je invloed op de toekomst van je bedrijf en je ondernemingsraad? Als voorbeeld staat een drietal ondernemingsraden letterlijk in de spotlights, als lichtend voorbeeld van hoe medezeggenschap kan werken. En we sluiten de dag af met de actuele thema’s Aan de slag, Pensioen en vervroegde uittreding en Sociaal Ontwikkelbedrijf 2.0.

Meld je aan

Het landelijke medezeggenschapscongres voor de SW Aan de slag! Vindt plaats in Antropia te Driebergen op 7 oktober 2021 van 10.00 tot 16.00 uur. Meld je aan via onderstaande knop.