Terugblik Voorjaar van duurzame inzetbaarheid

Terugblik Voorjaar van duurzame inzetbaarheid

Van 26 april t/m 2 juli was het Voorjaar van duurzame inzetbaarheid. Investeren in duurzame inzetbaarheid is belangrijk, zeker voor medewerkers in sociale werkbedrijven. Want zo kunnen medewerkers mee blijven doen op de arbeidsmarkt, later fit met pensioen gaan en houden ze plezier in wat ze doen. Het programma van het Voorjaar was opgedeeld in verschillende blokken waar steeds één van de pijlers van duurzame inzetbaarheid centraal stond: Groei, Gezond en Plezier.

We kijken terug naar een succesvol Voorjaar vol activiteiten en inspiratie. Met achtergrondinformatie, praktijkverhalen, ontwikkelde tools en online cafés, waarin ervaringen, inzichten en praktische tips met elkaar zijn uitgewisseld. Ben je nieuwsgierig geworden? Hier vind je een terugblik van de blokken Groei, Gezond en Plezier.

Blijf investeren in duurzame inzetbaarheid

Investeren in duurzame inzetbaarheid is een doorlopend proces waar we na het Voorjaar mee bezig blijven. Houd daarom onze website in de gaten voor inspiratie, voorbeelden en tips. Komende zomer werken we bijvoorbeeld aan de e-learning werkplezier, gaan we verder met het aanscherpen van de vitaliteitsscan en delen we een routekaart voor het versterken van je DI-beleid. Genoeg om naar uit te kijken dus!