Je kunt nog tot 1 september jouw Topper nomineren!

Je kunt nog tot 1 september jouw Topper nomineren!

Leren is niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom organiseert SBCM voor de derde keer op een rij de Topperverkiezing. Met deze verkiezing willen we een extra impuls geven aan ontwikkeling in de sector. De deadline om een Topper te nomineren is verlengd. Je hebt nog tot 1 september de tijd om jouw Topper te nomineren voor de Topper van het jaar verkiezing 2021.

Ken jij een doelgroepmedewerker die op het werk nieuwe dingen heeft geleerd en resultaten heeft behaald die hij/zij (en de omgeving) eerst voor onmogelijk had gehouden? Nomineer deze medewerker dan uiterlijk voor 1 september 2021 voor de Topperverkiezing. Deze Toppers kunnen voor anderen net dat duwtje zijn om ook iets nieuws te leren en zich verder te ontwikkelen.

Criteria

Op sbcm.nl/topper lees je meer over de criteria waar een Topper aan moet voldoen. Onderbouw in de nominatie goed waarom jouw Topper aan deze criteria voldoet. De jury kiest per regio de drie beste aanmeldingen. Bij de jurering wordt indien mogelijk ook gekeken naar een evenwichtige spreiding als het gaat om: genderidentiteit; leeftijd; wel/geen migratieachtergrond, sectoren op de arbeidsmarkt; SW-bedrijven. Tijdens de online kennisweek Sterk aan het Werk in september maken we de drie regionale prijswinnaars bekend.

Tip: gratis posters en ansichtkaarten

Je kunt nog steeds gratis posters en ansichtkaarten bestellen om de Topperverkiezing binnen jouw organisatie bekend te maken. Stuur een mail naar info.sbcm@caop.nl en zorg dat iedereen op de hoogte is van de Topperverkiezing! Meer (online) materialen zijn te vinden op sbcm.nl/topper.