Voorne-Putten Werkt in beweging!

Voorne-Putten Werkt in beweging!

Het leerwerkbedrijf Voorne-Putten Werkt vindt het belangrijk om werknemers letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Dat is gelukt! Tijdens de online kennisweek Sterk aan het Werk bracht Olga Commandeur, bekend van het tv-programma Nederland in beweging, een bezoekje aan de medewerkers van Voorne Putten om ze letterlijk in beweging te krijgen! 

Gezond en veilig werken tijdens de online Kennisweek Sterk aan het Werk

Het werkleerbedrijf Voorne-Putten Werkt in Spijkenisse, was een van de bedrijven die actief heeft meegedaan aan de online kennisweek Sterk aan het Werk in september. Een van de thema’s tijdens de online kennisweek Sterk aan het werk was Gezond en veilig werken. Als werkleerbedrijf vinden zij het belangrijk dat medewerkers in beweging komen en blijven.

‘De online kennisweek is een mooi middel om ontwikkeling extra onder de aandacht te brengen’, zegt Dzenita Alibegic, adviseur opleidingen en ontwikkeling bij Voorne-Putten Werkt. ‘Het aanbod tijdens de online kennisweek is laagdrempelig en was dit jaar nog makkelijker te volgen via een webapp in festivalstijl. Ook dit jaar hebben we daarom weer actief meegedaan met een groep van circa 80 medewerkers. We hebben ook zelf aanvullende activiteiten georganiseerd, zoals een persoonlijke fitchallenge. De medewerkers die niet zo digitaalvaardig zijn hebben we ondersteund door de activiteiten tijdens de kennisweek groepsgewijs aan te bieden. Ook de livestreamuitzending vonden medewerkers leuk om te zien, aldus Alibegic.

In de video hieronder vertellen Dzenita en haar collega Edith de Keijzer hoe zij binnen Voorne-Putten Werkt medewerkers stimuleren in beweging te komen en te blijven. 

Festival-app blijft gratis beschikbaar

De festival-app van de online kennisweek Sterk aan het Werk blijft (gratis) beschikbaar voor medewerkers via Lerenwerkvooriedereen.nl. Je vindt de app ook op de WERK-portal.nl. Hier vind je nog meer gratis korte online modules (leersnacks) en uitgebreidere e-learningprogamma’s. Bekijk hier ook de livestream van de online kennisweek.

ESF logo