Ga aan de slag met het ontwikkelprogramma ‘Aan de praat!’

Ga aan de slag met het ontwikkelprogramma ‘Aan de praat!’

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers vraagt om maatwerk. Elke medewerker is immers anders en bovendien veranderen behoeften met de tijd. Het is daarom belangrijk dat je als leidinggevende regelmatig met medewerkers praat over het gaat wat betreft groeien, gezondheid en werkplezier. Dit kan tijdens onofficiële, meer informele momenten waarop ruimte ontstaat voor een goed gesprek. Bij het koffieautomaat, in de kantine of wanneer je allebei tegelijk een trap op loopt. Voor deze informele gespreksmomenten is het programma Aan de praat! ontwikkeld. Aan de praat! is erop gericht leidinggevenden te helpen bij het voeren van een goed gesprek met medewerkers.

Ga aan de praat!

Aan de praat! is leuk, laagdrempelig en ook tijdens drukke dagen prima in te passen. Door mee te doen versterk je de verbinding met je medewerkers, vergroot je het vertrouwen en zorg je voor meer werkplezier Maak jij een praatje met je medewerkers? Meld je aan als organisatie of leidinggevende. Start wanneer je wilt en ontvang na aanmelding (individueel) wekelijks een uitdaging van Aan de praat! Ga je de challenge aan, dan voer je steeds op verschillende manieren een goed gesprek met je medewerkers. Bij iedere challenge kun je gebruikmaken van handige en leuke hulpmiddelen die speciaal voor Aan de praat! ontwikkeld zijn.

Wil je als werkleider meedoen aan deze challenge? Meld je dan via het aanmeldformulier aan en ontvang de week daarop de eerste challenge. Wil je een aantal werkleiders voor jouw organisatie aanmelden voor deze challenge? Vul dit aanmeldformulier in om werkleiders aan te melden