Ga aan de slag met ontwikkelen: meld je aan als contactpersoon voor Sterk aan het Werk

Ga aan de slag met ontwikkelen: meld je aan als contactpersoon voor Sterk aan het Werk

De ontwikkeling van medewerkers staat natuurlijk centraal in jouw organisatie. Maar toch staan we hier in de waan van de dag minder vaak bij stil dan we willen. Er moet namelijk ook productie geleverd worden. Ook zijn er medewerkers die er tegen opzien om nieuwe dingen te leren of die het gevoel hebben niets nieuws te kunnen leren. Om medewerkers te laten ervaren dat leren ook leuk kan zijn, in kleine stapjes kan en op verschillende manieren, organiseert SBCM van 10 t/m 14 oktober 2022 het festival Sterk aan het Werk.

Aandacht voor ontwikkelen

Leren werkt voor iedereen. Ook voor jouw medewerkers! Maar, ze hebben daar wel jouw steun bij nodig. Wil je als organisatie echt aandacht besteden aan ontwikkelen? Sta hier dan extra bij stil in de week van 10 t/m 14 oktober. Ga in deze online kennisweek van Sterk aan het Werk aan de slag met leuke en leerzame activiteiten. SBCM helpt je hierbij met tools, tips en de festivalapp!

Meld je aan als contactpersoon

Om het Sterk aan het Werk festival én het ontwikkelen van medewerkers een succes te maken, hebben we jouw hulp hard nodig! Doe je mee? Meld je aan als contactpersoon van jouw organisatie, zodat je op de hoogte blijft en kan zien op welke manier jouw organisatie aan het Sterk aan het Werk festival mee kan doen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de online kennisweek van Sterk aan het Werk, die vol staat met online activiteiten? Of lees je graag meer over het fysieke festival, waarin ook de uitreiking van de Topperverkiezing plaatsvindt? Alle informatie over Sterk aan het Werk vind je op onze website. Je kunt ook alvast de toolbox bekijken om te zien hoe je Sterk aan het Werk in jouw organisatie onder de aandacht kan brengen.