Interview met Topperverkiezing winnaar Martine Heibroek

Interview met Topperverkiezing winnaar Martine Heibroek

Juist voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie is het blijven ontwikkelen van vaardigheden belangrijk. Ontwikkeling draagt bij aan duurzaam werk. Komend jaar organiseert SBCM voor de 4e keer de Topperverkiezing. De Topperverkiezing laat zien dat leren op verschillende manieren kan, dat ook kleine stapjes tellen en dat leren ook leuk kan zijn!

Winnaar Topperverkiezing 2021: Martine Heibroek

Martine Heibroek van Wedeka was een van de trotse winnaars van de Topperverkiezing 2021 voor de regio midden. In de video hieronder vertelt zij over haar werk bij Wedeka en hoe zij haar nominatie voor de Topperverkiezing heeft beleefd. Daarnaast vertelt Grietje Kalfsbeek, directeur van Wedeka over het belang van de Topperverkiezing.

Over de Topperverkiezing

Toppers zijn doelgroepmedewerkers die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen hebben geleerd, ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dit de nodige moeite. Toppers kunnen andere collega’s en werkgevers inspireren (verder) te investeren in ontwikkeling.

SW-organisaties kunnen jaarlijks medewerkers nomineren als topper. In 2021 zijn zo’n 70 Toppers genomineerd. Per regio selecteert de jury een winnaar. Wie nomineert jouw organisatie komend jaar als topper?