Meld je aan voor de bijeenkomst Ongewenst (online) gedrag op 16 mei 2022

Meld je aan voor de bijeenkomst Ongewenst (online) gedrag op 16 mei 2022

Benieuwd wat de nieuwe incompany training ‘De gevaren en de gevolgen van het gebruik van social media’ van SBCM jou en je organisatie te bieden heeft? Kom dan op 16 mei naar de bijeenkomst Ongewenst (online) gedrag in Utrecht.

De themabijeenkomst bestaat uit twee onderdelen. Eerst legt Priscilla van Lierop van bureau Vogelvrij de inhoud en opzet uit van de nieuwe incompany training ‘De gevaren en de gevolgen van het gebruik van social media’. Je krijgt zo een goede indruk van de training en hoe die binnen jouw organisatie ingezet kan worden. Daarna gaat Diana Lettink in op het overige aanbod van SBCM rondom dit thema, zoals de toolbox (digitaal) pesten en relevante e-learnings in de WERK-portal.nl.

Incompany training Gevaren en gevolgen van social media

De incompany training ‘De gevaren en de gevolgen van het gebruik van social media’ zelf gaat verder. In twee bijeenkomsten leer je aan de hand van video’s en oefeningen met een acteur ongewenst online gedrag te herkennen, bespreekbaar te maken en preventief te handelen. De training biedt kennis, vaardigheden en tools om hiermee aan de slag te gaan.

Voor wie

De bijeenkomst Ongewenst (online) gedrag is voor P&O-adviseurs, vertrouwenspersonen, jobcoaches, interne trainers en andere SW-professionals die met dit thema (verder) aan de slag willen.

Praktische informatie en aanmelden

Deze bijeenkomst vindt plaats op 16 mei van 13.00 – 16.00 uur in Utrecht. Wil jij erbij zijn? Meld je aan via het aanmeldformulier. Deelname is gratis.