Meld medewerkers aan voor het live festival Sterk aan het Werk

Meld medewerkers aan voor het live festival Sterk aan het Werk

Voor SW-medewerkers en werkleiders organiseert SBCM dit jaar het Sterk aan het Werk festival van 10 t/m 14 oktober. Naast een online week is er dit jaar op dinsdag 11 oktober ook een fysiek festival in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Meld jouw organisatie hiervoor ook medewerkers aan?

Programma

Op 11 oktober kunnen deelnemers meedoen aan allerlei leuke en leerzame workshops over bijvoorbeeld het individuele ontwikkelgesprek, omgaan met sociale media, samenwerken en nog veel meer. Ook maken we op deze dag de prijswinnaars van de Topperverkiezing 2022 bekend. Daarnaast organiseren we, net als de voorgaande twee jaren, een online week waaraan iedereen kan deelnemen. We geven dan tips aan bedrijven om eventueel aanvullende activiteiten te organiseren.

Doel

Het doel van Sterk aan het Werk is medewerkers die vallen onder de CAO SW en de CAO Aan de slag inspireren om aan de slag te gaan met hun ontwikkeling. En om ze te laten zien dat ‘leren’ ook leuk kan zijn en op verschillende manieren kan. Ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden draagt eraan bij dat medewerkers met plezier en vitaal aan het werk blijven. Daarnaast  leren we graag van de medewerkers zelf, zodat wij onze nieuwe en bestaande producten zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op de behoeftes in het werkveld.

Meer informatie en aanmelden

  • Wil je op de hoogte blijven van het festival Sterk aan het Werk of alvast medewerkers aanmelden voor het live festival op 11 oktober? Meld je via het formulier aan als contactpersoon.
  • Heeft jouw SW-bedrijf interesse in een fysieke workshop (mede)organiseren of meedenken over nieuw online aanbod? Neem dan contact op met Paula Mensink via p.mensink@caop.nl.
  • Meer informatie over Sterk aan het Werk vind je op onze website.