Save the date: Sterk aan het Werk festival 10 t/m 14 oktober 2022

Save the date: Sterk aan het Werk festival 10 t/m 14 oktober 2022

Dit jaar is het festival Sterk aan het Werk van 10 tot en met 14 oktober. Het festival laat medewerkers ook dit jaar op een laagdrempelige manier ervaren dat iedereen kan leren en het je altijd iets oplevert: Leren werkt voor iedereen!

Online en fysiek

De afgelopen twee jaar was het festival vanwege corona volledig online. Dit jaar bieden we naast een online deel ook een fysiek programma aan met onder meer de bekendmaking van de winnaars van de Topperverkiezing. Ook reiken we ideeën aan voor fysieke onderdelen die je als werkgever zelf binnen je organisatie kunt aanbieden ter aanvulling op het online deel. Zo kan elke organisatie het festival op haar eigen manier invullen.

Lees meer over het festival Sterk aan het Werk en de ervaringen van bedrijven met de eerdere edities.

Meedenken over de editie van dit jaar?

Wij zijn op zoek naar SW-professionals en mensen uit de doelgroep die mee willen denken over invulling van de editie van dit jaar. Wil je zelf meedenken of weet je mensen uit de doelgroep die dit leuk vinden? Stuur dan een mail naar Paula Mensink.

Alleen nieuws ontvangen over het festival?

Als je alleen op de hoogte gehouden wilt worden van het festival, kun je je aanmelden als contactpersoon via het aanmeldformulier. Je ontvangt dan tijdig een communicatie-toolbox om het festival binnen jouw organisatie onder de aandacht te brengen.