Werk aan basisvaardigheden op de werkvloer met Taalwerkt.nl

Werk aan basisvaardigheden op de werkvloer met Taalwerkt.nl

Investeren in basisvaardigheden zoals taal, rekenen en digitale vaardigheden loont. Ook op de werkvloer. Het Expertisepunt Basisvaardigheden lanceert daarom de website www.taalwerkt.nl. Op deze website vinden werkgevers uiteenlopende adviezen, materialen en tips om aan de slag te gaan met basisvaardigheden op de werkvloer.

Toolbox Taalwerkt.nl 

Hoe zit het met basisvaardigheden binnen jouw bedrijf? Hoe communiceer je duidelijk? Deze informatie vind je op de website taalwerkt.nl. De website ondersteunt werkgevers met heldere communicatie op de werkvloer en naar klanten. De informatie op de website is van allerlei organisaties die ervaring hebben op dit gebied. Werkgevers kunnen de materialen downloaden en gebruiken.  

Kenniskring Ontwikkelen

Op donderdagmiddag 12 mei start de nieuwe Kenniskring Ontwikkelen met een uitgebreid programma waarin je informatie krijgt over hulpmiddelen en instrumenten om in je organisatie (verder) aan de slag te gaan met Leven Lang Ontwikkelen. De nieuwe toolbox Taalwerkt.nl komt deze dag ook aan de orde. Andere hulpmiddelen en instrumenten zijn: Het goede gesprek, taal- en andere basisvaardigheden en een leermiddelenbank.