Ben jij al bekend met onze gratis e-learning over geldzorgen op de werkvloer en in de re-integratie?

Ben jij al bekend met onze gratis e-learning over geldzorgen op de werkvloer en in de re-integratie?

Wat kan je doen als een medewerker geldzorgen heeft, zonder dat je in de schoenen van de schuldhulpverlener gaat staan? Het antwoord op deze vraag vind je in onze gratis e-learning ‘Schulden op de werkvloer en in de re-intergatie’. In deze online leermodule legt lector Schulden en Incasso bij de Hogeschool Utrecht Nadja Jungmann uit hoe je schuldenproblematiek kan herkennen, bespreekbaar maakt en hoe je iemand doorverwijst.

De e-learning is modulair opgebouwd. Je bepaalt zelf welk onderdeel je wilt doorlopen. Zo leer je meer over welke impact schulden hebben op het werk en in de re-integratie, en hoe je het beste om kunt gaan met schuldenproblematiek bij medewerkers. Ook komen er in het programma werkgevers, jobcoaches en ervaringsdeskundigen aan het woord voor een blik vanuit de praktijk. Bekijk hieronder een promo waarin je in circa 1 minuut een indruk krijgt van deze e-learning.

Aan de slag met de e-learning over schulden

De e-learning ‘Schulden op de werkvloer en in de re-intergatie’ is te vinden op de WERK-portal.nl onder de knop Voor organisaties – Programma’s voor professionals. Hier vindt je ook nog andere relevante gratis e-learnings. Bijvoorbeeld over het begeleiden van medewerkers, hoe je objectief kunt observeren en drie kennisclips over duurzame inzetbaarheid.

Meer informatie over het thema Geldzorgen

SBCM heeft alle informatie op dit thema gebundeld op de themapagina’s Inclusiefwerkt.nl/schulden (werkgever) en Inclusiefwerkt.nl/geld (werknemer). Heb je zelf een tip of goede praktijkvoorbeeld om hieraan toe te voegen? Stuur dan een bericht naar Paula Mensink (p.mensink@caop.nl).