Bestel de Festivalkrant of laat een Festivalkrant op maat maken

Bestel de Festivalkrant of laat een Festivalkrant op maat maken

Dit jaar organiseert SBCM het festival Sterk aan het Werk gedurende de hele maand november. Hiermee willen we een extra impuls geven aan LLO in de sector. Bedrijven en hun medewerkers kunnen hier op verschillende manieren aan meedoen, bijvoorbeeld door het verspreiden van de Festivalkrant.

Inhoud van de krant

De festivalkrant is gevuld met leuke korte oefeningen en tips binnen de thema’s die ook centraal staan in de festival-app: Digitale vaardigheden; Taal & Cultuur: Prettig samenwerken; Geld & Rekenen en Gezond & veilig werken. Bekijk hier de editie van vorig jaar.

Festivalkrant op maat

Naast de gratis standaard festivalkrant, bieden we dit jaar ook de mogelijkheid om als organisatie aan de krant een eigen logo en/of eigen pagina’s toe te voegen. Voor een krant op maat brengen we wel kosten in rekening evenals voor de drukkosten. Hieronder de kosten voor een krant op maat:

Pakket 1. Festivalkrant met toevoeging van eigen logo
Coördinatie en opmaak  € 210,- exclusief btw
Drukwerk per 250 stuks € 425,- exclusief btw

Pakket 2. Festivalkrant met toevoeging van eigen logo en eigen voorwoord
Coördinatie, tekstredactie en opmaak € 420,- exclusief btw
Drukwerk per 250 stuks € 425,- exclusief btw

Pakket 3.  Pakket 2 + vier eigen contentpagina’s
Coördinatie, tekstredactie, ontwikkelen content en opmaak € 1.575,- exclusief btw
Drukwerk per 250 stuks € 550,- exclusief btw

Hoe kan je de krant bestellen

Zowel de standaard krant als de krant op maat kan je via SBCM bestellen via dit formulier. In dit formulier kun je ook input geven voor gewenste onderwerpen in de standaard (deel van de) krant. Weet je nog niet zeker welke krant of hoe groot de oplage moet worden? Ook dan kan je alvast het formulier invullen en dit aangeven. Door het invullen van het formulier wordt je als contactpersoon voor SBCM op de hoogte gehouden van het festival en de deadline voor het definitief doorgeven van bestellingen van de krant.

Meer informatie over het Festival en de Topperverkiezing

Het festival richt zich op medewerkers die vallen onder de CAO SW en de CAO aan de slag.

Meer informatie over het festival is te lezen op sbcm.nl/sterkaanhetwerk

De Topperverkiezing is een onderdeel van het festival Sterk aan het Werk. Je kan tot 1 oktober 2023 een medewerker nomineren als Topper. De deadline was oorspronkelijk 1 september, maar deze is vanwege de zomervakantieperiode een maand opgeschoven. Zo willen we iedereen de kans geven om een Topper te nomineren. Meer informatie en het nominatieformulier is te vinden op sbcm.nl/topper.