Breng de Topperverkiezing 2023 onder de aandacht met de gratis campagnematerialen

Breng de Topperverkiezing 2023 onder de aandacht met de gratis campagnematerialen

Ook dit jaar organiseert SBCM weer de Topperverkiezing. Met de gratis campagnematerialen kan je deze verkiezing onder de aandacht brengen binnen jouw organisatie. Lees hier meer over deze verkiezing en de campagne materialen.

Met de jaarlijkse Topperverkiezing wil SBCM een impuls geven aan Leven Lang Ontwikkelen in de sector. Toppers zijn medewerkers die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen hebben geleerd, ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dit de nodige moeite. Toppers kunnen andere collega’s en werkgevers inspireren (verder) te investeren in ontwikkeling. Ken jij een echte Topper die je wil nomineren? Dan kan dat via het nominatieformulier.

Breng de Topperverkiezing onder de aandacht

Om de Topperverkiezing binnen je organisatie onder de aandacht te brengen, kun je gebruikmaken van het campagnemateriaal. Deze zijn gratis te downloaden via onderstaande knoppen. Je vindt hier onlinemateriaal zoals banners en afbeeldingen. Deze kun je gebruiken op je eigen site of social media kanalen. Verder zijn er ansichtkaarten en posters om de Topperverkiezing ook fysiek onder de aandacht te brengen. Deze kun je zelf downloaden en laten drukken. De posters op A4 formaat zijn ook gratis te bestellen via info.sbcm@caop.nl.

Topperverkiezing posters

Topperverkiezing ansichtkaarten

Topperverkiezing banners en afbeeldingen

Alles over de Topperverkiezing

Wil je meer weten over de Topperverkiezing? Bijvoorbeeld aan welke criteria een Topper moet voldoen, hoe je een Topper kan nomineren of wat het voor een medewerker betekent om mee te doe naan de Topperverkiezing? Het antwoord op deze en andere vragen, vind je op www.sbcm.nl/topper.