De topperverkiezing komt er weer aan: zo nomineer je jouw topper

De topperverkiezing komt er weer aan: zo nomineer je jouw topper

Met de Topperverkiezing wil SBCM een extra impuls geven aan Leven Lang Ontwikkelen in de sector SW. Door mooie voorbeelden te laten zien dat leren werkt voor iedereen!  Lees hier meer over de criteria waaraan een Topper moet voldoen en hoe je iemand kan nomineren.

Criteria waaraan een Topper moet voldoen

  1. Een Topper is iemand met SW-indicatie, iemand uit het doelgroepenregister banenafspraak of iemand met de indicatie (nieuw) ‘beschut werk’.
  2. Deze medewerker heeft vasthoudendheid en bijzondere persoonlijke inzet getoond, en daarmee barrières overwonnen om vaardigheden (basis-, werknemers- of vakvaardigheden) te ontwikkelen via training, opleiding, op de werkvloer of anders.
  3. De medewerker is met  hetgeen geleerd is een (kleine of grote) stap verder gekomen in diens (loop)baan.
  4. De medewerker is met het getoonde doorzettingsvermogen een voorbeeld voor anderen om te blijven leren

Ontwikkelen doe je natuurlijk samen. Daarom is ook belangrijk om in het nominatieformulier aan te geven wat jouw organisatie heeft gedaan om de Topper te ondersteunen in diens ontwikkeling. Een Topper nomineren kan tot 1 oktober. De deadline was oorspronkelijk 1 september, maar deze is vanwege de zomervakantieperiode een maand opgeschoven. Zo willen we iedereen de kans geven om een Topper te nomineren.

PR-materialen

Breng de Topperverkiezing binnen je organisatie onder de aandacht met het gratis campagnemateriaal. Er is onlinemateriaal beschikbaar die je kunt downloaden, maar er zijn ook posters en ansichtkaarten die je kunt bestellen per e-mail. Gedrukt materiaal kun je bestellen door een mail te sturen naar: info.sbcm@caop.nl. Of download de banners en afbeeldingen hieronder:

Directeuren aan het woord over de Topperverkiezing

Naar aanleiding van de Topperverkiezing 2022 loopt er een interviewreeks met directies over LLO naar aanleiding van de Topperverkiezing. Hierin vertellen zij o.a. waarom het goed is om aan de Topperverkiezing mee te doen. Lees hier de interviews die inmiddels hebben plaatsgevonden. Bekijk ook de (video)interviews met de prijswinnaars van 2022. 

Prijswinnaars uit eerder edities

In 2023 vindt de Topperverkiezing voor de vijfde keer plaats. Benieuwd wie er in de voorgaande edities gehuldigd werden voor hun prestaties? En wat dit voor hen betekend heeft? Bekijk dan hier de prijswinnaars van alle voorgaande edities.