Denk mee over de vernieuwde SBCM-website

Denk mee over de vernieuwde SBCM-website

SBCM gaat haar websites (sbcm.nl en inclusiefwerkt.nl) samenvoegen tot één nieuwe website. Daarom komt er medio 2023 een nieuwe geïntegreerde SBCM-website, zodat iedereen die zich bezighoudt met sociale werkgelegenheid voortaan alle informatie voor de begeleiding en ondersteuning van medewerkers Wsw én medewerkers vanuit de Participatiewet overzichtelijk op één plek kan vinden.

Het ontwikkelen van de nieuwe website en communicatiekanalen doen we in cocreatie met de gebruikers van de website. Zo kunnen we optimaal inspelen op de gebruikersbehoefte. Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de nieuwe website en kanalen? Vul dan de vragenlijst in of geef je op voor de gebruikersgroep door te mailen naar info.sbcm@caop.nl

Nieuwsbrief

De SBCM-nieuwsbrief en social media kanalen zijn nu de kanalen waar voortaan alle informatie via gedeeld wordt. De SBCM-nieuwsbrief verschijnt twee keer per maand. Wil je niets missen? Volg dan het SBCM Twitter– en LinkedInaccount indien je dit nog niet deed. Wil je ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Cedris? Volg dan het Cedris Twitter– en LinkedInaccount en meld je aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief van Cedris.