Kom op 14 december naar de workshop over het integratief gedragsmodel en evidence based coaching

Kom op 14 december naar de workshop over het integratief gedragsmodel en evidence based coaching

Vind de optimale balans om het probleemoplossend vermogen van werknemers te versterken

Kom op 14 december naar de workshop, als onderdeel van de kenniskring jobcoaching. Tijdens de workshop komen twee onderwerpen aan bod. Allereerst gaan we aan de slag met het integratief gedragsmodel (IGM) als kapstok om werknemers te leren omgaan met tegenslagen en onzekerheden. Vervolgens belichten we evidence based coachen op ontwikkeling. Meld je nu aan voor deze kenniskring.

Tijdens de Professional Centraal in maart 2023 heeft ZINZIZ twee workshops gegeven over deze onderwerpen. Beide workshops kregen veel animo. Vandaar dat SBCM nu de onderwerpen van deze twee workshops heeft samengebracht tot een workshop in één dagdeel. Lisa Knelange, onderzoeker, trainer en adviseur bij ZINZIZ, begeleidt de workshop.

Integratief gedragsmodel

Je hebt een goed beeld nodig van jouw werknemers om hun gedrag te versterken en te ontwikkelen. Het integratief gedragsmodel begint binnen het sociaal domein steeds meer hét model te worden om dit te realiseren. Het geeft veel inzicht en biedt handvatten om de ontwikkeling van werknemers te begeleiden. Het kernelement is de factor zelfregulering, dat gaat over het probleemoplossend vermogen. In het eerste deel van de workshop nemen we je mee in deze zelfregulering. Wat is het en hoe kun je werknemers begeleiden om zich hier stapsgewijs in te ontwikkelen?

De balans vinden

Het tweede deel van de workshop gaat dieper in op het begeleiden van werknemers op alle aspecten van willen en kunnen. Wat zorgt ervoor dat een werknemers stappen maakt in de ontwikkeling of juist blijft stilstaan? En bovenal: wat kan jij doen? In de kern ligt het antwoord in het vinden van de optimale balans tussen enerzijds verbinding en veiligheid en anderzijds uitdaging. We behandelen waarom die balans zo belangrijk is en hoe je die optimale balans vindt in de begeleiding van werknemers.

Praktische informatie

De workshop vindt plaats in Utrecht, op 14 december 2023. De workshop start om 13.00 uur tot maximaal 16.30 uur. Vanaf 12.30 uur ben je welkom voor de inlooplunch.