Nog een paar plaatsen voor het congres De Professional Centraal beschikbaar

Nog een paar plaatsen voor het congres De Professional Centraal beschikbaar

Op 21 maart 2023 staat een nieuwe editie van De Professional Centraal op de agenda. Ditmaal duiken we dieper in belangrijke thema’s die grote invloed hebben op de mensen wie je werkt. Denk aan krapte op de arbeidsmarkt, klimaatcrisis, energiecrisis en de gevolgen van (verborgen) armoede. Benieuwd hoe we samen blijven werken aan ontwikkeling in deze onzekere tijden? Schrijf je snel in, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Tijdens het congres De Professional Centraal gaan we met elkaar in gesprek om zo antwoord te krijgen op de vele vragen die deze onzekere tijden oproepen. Want hoe stimuleer je bijvoorbeeld ontwikkeling, als stress over geldzorgen overheerst? Wat kun je als organisatie of professional doen om de medewerkers die je begeleidt hierin te ondersteunen? En welke handvatten zijn er zodat medewerkers zich ook in deze onzekere tijden kunnen ontwikkelen?

Schrijf je nu in voor de laatste plaatsen

Tijdens De Professional Centraal gaan we met elkaar in gesprek over deze onderwerpen. We gaan op zoek naar antwoorden en bieden jou alle tips, tools en het netwerk om het verschil te maken. De opgedane kennis kun je vervolgens direct gebruiken om samen de medewerkers te blijven werken aan ontwikkeling in onzekere tijden. Dus meld je snel aan voor de laatste plekken en dan zien we je op 21 maart 2023 in Antropia, Driebergen.

Meer weten over het congres De Professional Centraal: samen werken aan ontwikkeling in onzekere tijden? Bekijk het overzicht met alle workshops en presentaties.