Reminder: de laatste dag dat werknemers muntjes kunnen indienen in de festivalapp!

Reminder: de laatste dag dat werknemers muntjes kunnen indienen in de festivalapp!

Vandaag is de laatste dag waarop werknemers hun muntjes in de festivalapp kunnen indienen. Bij elke werknemer met een inlogaccount wordt hun voortgang onthouden in de vorm van digitale muntjes. Per activiteit die zij hebbe afgerond, verdienen zij één muntje. Werknemers die meer dan 10 muntjes verzameld hebben, kunnen deze tot 1 december indienen. Zij maken kans op een kleine prijs.

Na 1 december verloopt deze mogelijkheid, maar blijft de festivalapp nog wel gratis beschikbaar! Zo kunnen werknemers het hele jaar door leuke en laagdrempelige activiteiten uitvoeren. Na 1 december is het voor werknemers met een inlogaccount ook nog steeds mogelijk om een bewijs van deelname te downloaden of naar je e-mailadres te laten sturen. Op dit bewijs staat welke activiteiten zij hebben gedaan.

Overzicht activiteiten festival-app

In de festivalapp staat per thema welke activiteiten je kunt doen. De volgende vijf thema’s staan centraal:

  1. Taal & Cultuur
  2. Digitale Vaardigheden
  3. Gezond & Veilig werken
  4. Geld & Rekenen
  5. Prettig Samenwerken

Voor elk thema kun je in de festival-app korte activiteiten vinden, bijvoorbeeld in de vorm van een mini quiz, dialoogspel of memoryspel. Elke activiteit duurt maximaal 10 minuten.

Meer informatie

In dit overzicht staat per thema welke activiteiten je kunt doen. Ook vind je er wat extra uitleg over de app. Voor gebruikers is er daarnaast nog een festivalticket met een korte instructie hoe je de app gratis kunt gebruiken. De materialen zijn te vinden op de WERK-portal.nl onder de menuknop ‘Voor Organisaties’, ‘Materiaal bij de programma’s’.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de app.