Topperverkiezing 2023: deadline om een Topper te nomineren verlengd tot 1 oktober

Topperverkiezing 2023: deadline om een Topper te nomineren verlengd tot 1 oktober

De deadline om een Topper te nomineren voor de Topperverkiezing 2023 is een maand opgeschoven. De oorspronkelijke datum tot wanneer je een nominatie in kon sturen, was 1 september. Vanwege de zomervakantieperiode is besloten om organisaties hier meer tijd voor te geven. De nieuwe deadline is daarom 1 oktober geworden. Zo willen we iedereen de kans geven om een Topper te nomineren.

Met de Topperverkiezing wil SBCM een impuls geven aan Leven Lang Ontwikkelen in de sector. Een Topper is iemand die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen heeft geleerd, ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dit de nodige moeite. Met een nominatie zet je deze medewerkers extra in het zonnetje en kunnen zij andere collega’s en werkgevers inspireren (verder) te investeren in ontwikkeling. Dus nomineer jouw Topper(s), want leren werkt voor iedereen.

Meer over de Topperverkiezing

Wil je meer weten over de Topperverkiezing? Kijk dan op SBCM.nl/Topper. Hier vind je naast meer informatie over de verkiezing ook pr-materialen om de Topperverkiezing binnen jouw organisatie onder de aandacht te brengen en inspirerende verhalen van organisaties en Toppers die hebben meegedaan aan voorgaande edities.