Bekijk ons actuele trainingsaanbod

Bekijk ons actuele trainingsaanbod

Wil je jezelf verder ontwikkelen in je werk, je vaardigheden uitbreiden en je duurzame inzetbaarheid behouden? Neem dan een kijkje bij ons huidige aanbod aan trainingen en schrijf je in voor een kosteloze training. Hieronder vind je een overzicht van de trainingen waarvoor je je op dit moment kunt inschrijven.

Waarom een training volgen?

Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen, behoud je meer plezier in je werk, blijf je duurzaam inzetbaar en/of kun jij je loopbaan een nieuwe wending geven. SBCM biedt je hiertoe de mogelijkheid. Verschillende professionals, waaronder jobcoaches, werkadviseurs, casemanagers, werkleiders, accounthouders, consulenten en hr-professionals, gingen je voor en waarderen de trainingen gemiddeld met een 8. Veel van deze professionals zijn werkzaam bij sociale ontwikkelbedrijven, gemeenten, WSP´s, jobcoachorganisaties en inclusieve werkgevers.

Training Functiecreatie

Op 3 april begint de training Functiecreatie. Tijdens deze training leer je hoe je duurzame functies kunt creëren voor mensen die niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen. Je krijgt inzicht in verschillende methoden van functiecreatie die je direct in de praktijk kunt toepassen. Na afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname. Lees meer over deze training en meld je alvast aan.

Leergang Werkleider

Op 11 juni start de volgende leergang Werkleider. Sociale ontwikkelbedrijven en hun werknemers ontwikkelen zich in verschillende richtingen. De financiële ontwikkelingen zorgen voor productiedruk, terwijl juist de aandacht voor de ontwikkeling van werknemers gericht op doorstroom steeds belangrijker wordt. Ook de aan werkleiders gestelde eisen veranderen hierdoor. De vijf modules van de leergang Werkleider vormen een integraal, samenhangend geheel.

Lees hier meer over deze training en meld je alvast aan.

Compleet overzicht

Je kan hier het complete trainingsaanbod bekijken en je inschrijven voor een van de trainingen.