Meld je aan voor de leergang Werkleider

Meld je aan voor de leergang Werkleider

Sociale ontwikkelbedrijven en werknemers ontwikkelen zich in verschillende richtingen. Waar financiële ontwikkelingen zorgen voor productiedruk, is de aandacht voor ontwikkeling van werknemers gericht op doorstroom steeds meer de norm. De aan werkleiders gestelde eisen veranderen hierdoor. Doe mee met de leergang Werkleider die start op 8 februari om hiermee aan de slag te gaan.

Op 8 februari start de volgende leergang Werkleider. Deze leergang bestaat uit vijf modules die samen een integraal geheel vormen. Na het doorlopen van de modules:

  • Voldoe je als werkleider nog beter aan verwachtingen
  • Zijn je communicatieve vaardigheden vergroot
  • Herken je psychische aandoeningen nog beter
  • Ga je nog beter om met ongewenst gedrag
  • Ga je nog beter om met spanning tussen de ontwikkeling van werknemers en productiedruk
  • Draag je nog beter bij aan de verbetering van werkprocessen

Trainingsaanbod

Wil jij je verder ontwikkelen in je werk in 2024? Wil je je vaardigheden vergroten, plezier houden in je werk en duurzaam inzetbaar blijven? SBCM heeft een uitgebreid trainingsaanbod! Door je vaardigheden en talenten te blijven ontwikkelen kun je als professional plezier houden in je werk, duurzaam inzetbaar blijven of je loopbaan een nieuwe wending geven. Bekijk hier het complete trainingsaanbod.

Meld je aan voor de leergang Werkleider

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de leergang Werkleider. Schrijf je in via het aanmeldformulier of lees hier meer over deze training. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Noraima Kirindongo door te mailen naar info.sbcm@caop.nl.