Hoor meer over het festival Sterk aan het Werk tijdens ons online café op 9 oktober

Hoor meer over het festival Sterk aan het Werk tijdens ons online café op 9 oktober

Dit jaar organiseren we in de maand november de vijfde editie van festival Sterk aan het Werk, het jaarlijkse event voor medewerkers die vallen onder de CAO SW en de CAO aan de slag. Hiermee willen we bedrijven ondersteunen om leren en ontwikkelen extra en op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij medewerkers. Wil je meer weten over het festival? Neem dan deel aan het online café op maandag 9 oktober van 12.00 tot 13.00 uur.

Tijdens het online café hoor je meer over het aanbod tijdens deze maand en kan je ervaringen horen van of uitwisselen met andere bedrijven die eerder hebben meegedaan. In het interview met Ferm Werk lees je al hoe zij hun eigen invulling hebben gegeven aan het festival. Het mooie is dat veel aanbod gedurende het hele jaar te gebruiken is om zo (extra) aandacht te geven aan leren en ontwikkelen. Ook voor deze editie ontwikkelen we weer nieuw aanbod.

Meer informatie en aanmelden voor het online café

Aanmelden voor het online café op 9 oktober kan door je aan te melden als contactpersoon voor het festival. Alle contactpersonen ontvangen t.z.t. de teams-link voor het online café.

Meer informatie over (het aanbod van) het festival is te lezen op www.sbcm.nl/sterkaanhetwerk.