Kom naar het webinar ´Aandacht voor de overgang: juist ook binnen de SW´

Kom naar het webinar ´Aandacht voor de overgang: juist ook binnen de SW´

Op 18 maart organiseert SBCM in samenwerking met Anja van Woerdekom het webinar ´Aandacht voor de overgang: juist ook binnen de SW´. Anja van Woerdekom is Care for Woman specialiste en geeft ook trainingen over de overgang in relatie tot verstandelijke en psychische beperkingen.

Tijdens het webinar neemt Anja je mee in wat de overgang inhoudt en hoe het zich kan uiten, specifiek bij een aantal doelgroepen die binnen de SW werkzaam zijn. Ga met haar in gesprek over wat je kan doen binnen jouw organisatie om overgangsklachten bespreekbaar te maken en waar mogelijk te beperken. Meld je aan voor dit webinar op 18 maart van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Overgang binnen de SW

Wist jij dat de overgang bij mensen met een (licht)verstandelijke beperking eerder intreedt? En dat hormonale veranderingen bij mensen met (een verwant van) autisme eerder tot gedragsverandering en depressieve klachten kan leiden? Juist daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de signalen en de manieren om hiermee om te gaan.

Kom naar het webinar!

Je bent van harte welkom om het webinar bij te wonen op 18 maart van 13.30 uur tot 15.00 uur. Meld je aan via dit aanmeldformulier.