Meld je aan voor de Kenniskring Ontwikkelen workshop over leerstijlen: ‘Iedereen leert anders’

Meld je aan voor de Kenniskring Ontwikkelen workshop over leerstijlen: ‘Iedereen leert anders’

Op 10 oktober organiseert SBCM de Kenniskring Ontwikkelen workshop ‘Iedereen leert anders’. In deze workshop leer je meer over verschillende leerstijlen en ontdek je hoe je deze kunt inzetten om jouw medewerkers beter te begeleiden.

Iedereen is namelijk anders en is dus ook op een andere manier in beweging te krijgen. Zeker als het gaat om leren en ontwikkelen. In deze workshop ontdek je wat er in ons brein gebeurt wanneer we leren en gaan we aan de slag met denk- en leervoorkeuren. Zo ontdek je wat de belangrijkste leermomenten zijn als leren en werken hand in hand gaan. Ook leer je hoe verschillende medewerkers hiermee omgaan en hoe je daar met slimme leervormen op inspeelt. Je krijgt praktische tips en tricks om direct in te zetten. Bijvoorbeeld tijdens de maand november, de maand waarin we extra aandacht besteden aan LLO met het festival Sterk aan het Werk.

Meer weten over leerstijlen? Meld je aan

De workshop vindt plaats op dinsdag 10 oktober van 10.30 uur tot 12.00 uur via Teams.
Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus meld je snel aan via dit aanmeldformulier.

Bij aanmelding gaan we ervan uit dat je ook komt, of je anders tijdig (uiterlijk 1 week van te voren) afmeld, zodat iemand anders de plek in kan nemen.