13 juni: congres EXpertise INclusief

13 juni: congres EXpertise INclusief

Ook jij zult vrijwel zeker in jouw werk ervaren dat specifieke expertise nodig is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar werk te begeleiden. Die bieden we je ruimschoots tijdens het congres ‘EXpertise INclusief’ op donderdag 13 juni in ’s Hertogenbosch.

Van harte welkom!

Thema’s

Tijdens het congres hebben we het over de kennis en expertise die nodig is voor een inclusieve arbeidsmarkt. Wat is het belang van deze expertise? En hoe wordt kennis in de praktijk toegepast? Het onderwerp innovatie hoort hier natuurlijk bij. Nieuwe technieken en nieuwe doelgroepen zijn voor verschillende partijen aan de orde van de dag en verdienen daarom een podium.

Wat gaan we doen?

Sprekers Frank Kalshoven en Annemarie van Gaal openen het congres. Frank Kalshoven is directeur van de Argumentenfabriek en begeleidt het ‘Platform de Toekomst van Arbeid’. Hij vertelt over de waarde van werk en de bijdrage van het platform aan de arbeidsmarkt van de toekomst. Annemarie van Gaal, ondernemer, spreker en columniste, vertelt over het belang van passende expertise en lef voor de inclusieve arbeidsmarkt. Het middagprogramma bestaat uit verschillende deelsessies en mini-colleges met alle ruimte voor interactie. Een overzicht hiervan verschijnt binnenkort op de congreswebsite.

Praktische informatie

Cedris en SBCM organiseren het congres ‘EXpertise INclusief’ op donderdag 13 juni van 11.45 uur tot 17.00 uur in het 1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1 in ‘s Hertogenbosch. Vanaf 17.00 uur is er een netwerkborrel.

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Meld je aan.