Laat jouw Topper stralen! Nomineer een collega voor de Topperverkiezing 2020

Laat jouw Topper stralen! Nomineer een collega voor de Topperverkiezing 2020

Heb jij een echte Topper in jouw organisatie? Een doelgroepmedewerker werkzaam bij of via een SW-bedrijf die er hard aan gewerkt heeft om nieuwe dingen te leren via training, opleiding of gewoon op de werkvloer? Iemand die een inspiratie is voor anderen? Iemand waar je hartstikke trots op bent en die je in het zonnetje wil zetten? Nomineer jouw collega voor 1 juli 2020 voor de Topperverkiezing 2020.

Aandacht voor de Topper

Werkgevers kunnen hun Toppers nog tot 1 juli 2020 nomineren. Maar ook (directe) collega’s kunnen dit. Wil je de Topperverkiezing in jouw organisatie onder de aandacht brengen? Dan kun je gebruik maken van voorbeeldteksten en banners in de toolbox op de website van SBCM. Er is ook (gratis) drukwerk beschikbaar. Bestel jouw posters en ansichtkaarten bij SBCM door een e-mail te sturen naar info.sbcm@caop.nl. Deze worden dan gratis bij je bezorgd.

Nomineer nu jouw eigen Topper!

Meer informatie over de Topperverkiezing, de toolbox , het aanmeldformulier en wie de finalisten en prijswinnaars in 2019 waren lees je hier. Of ga direct naar het aanmeldformulier.