Voorne Putten Werkt enthousiast over de WERK-portal.nl

Voorne Putten Werkt enthousiast over de WERK-portal.nl

Sociaal werkbedrijf Voorne Putten Werkt zet de WERK-portal.nl in voor medewerkers en bijstandsgerechtigden. Op de WERK-portal.nl staat een groot aanbod van gratis e-learningprogramma’s. Hiermee kunnen mensen zonder startkwalificatie hun algemene en werknemersvaardigheden versterken. Naast uitgebreide e-learningprogramma’s zijn er ook korte leersnacks op de WERK-portal.nl te vinden. Deze ‘snacks’ zijn kort van duur en geschikt om met de smartphone te doorlopen. Deze leersnacks zijn in september gelanceerd tijdens de online kennisweek Sterk aan het Werk.

Directeur én medewerker aan het woord over de WERK-portal

De directeur van Voorne Putten Werkt, Patrick van Uitert, vertelt in onderstaande video over hoe de organisatie de gratis e-learningprogramma’s op de WERK-portal.nl inzet. In de tweede video vertelt een gebruiker van de WERK-portal hoe ze door te oefenen een VCA-diploma heeft behaald.

Directeur van Voorne Putten Werkt, Patrick van Uitert, vertelt over de WERK-portal:

Een gebruiker van de WERK-portal vertelt over haar ervaringen met de WERK-portal:

Ook meer leren of de WERK-portal inzetten voor jouw organisatie?

Wil jij zelf binnen jouw organisatie ook aan de slag met de ontwikkeling van jouw medewerkers? Lees hier meer over hoe je als organisatie de WERK-portal.nl kunt inzetten.