Nieuwe materialen in de communicatietoolbox kennisweek Sterk aan het Werk: inspireer je medewerkers!

Nieuwe materialen in de communicatietoolbox kennisweek Sterk aan het Werk: inspireer je medewerkers!

Tijdens de week van het werkgeluk, van 20 tot en met 24 september organiseert SBCM het online festival Sterk aan het Werk voor SW- en Participatiewetmedewerkers. Met het festival helpen we sociale werkbedrijven om leren op een leuke manier onder de aandacht te brengen en te houden. Want het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden draagt eraan bij dat medewerkers met plezier blijven werken. Gebruik de nieuwe materialen in de communicatietoolbox om medewerkers in jouw organisatie te informeren en te inspireren voor de online kennisweek.

Medewerkers kunnen tijdens het festival meedoen aan korte laagdrempelige activiteiten rondom de thema’s: taal en cultuur, geld en rekenen, digitale vaardigheden, gezond en veilig werken en prettig samenwerken. Dit jaar bieden we de activiteiten aan via een eenvoudige webapp in festivalstijl.

Communicatietoolbox

Om medewerkers en organisaties te informeren en om ze te enthousiasmeren om mee te doen met de online kennisweek, hebben we een communicatietoolbox ontwikkeld met verschillende materialen. Je vindt hier bijvoorbeeld logo’s, banners en posters. Daarnaast vind je ook een factsheet met praktische informatie over de online kennisweek, een overzicht met het leeraanbod per thema en het ‘toegangsticket’ met een korte instructie voor deelnemers. Bekijk de communicatietoolbox hier: https://www.sbcm.nl/producten/sterk-aan-het-werk-festival-2

Ik wil meedoen!

Iedere organisatie kan op zijn eigen manier invulling geven aan de online kennisweek. Je kunt bijvoorbeeld elke dag op een vast moment met je medewerkers aan de slag met de activiteiten in de app. Of je kunt medewerkers zelfstandig en individueel aan de slag laten gaan. Wil je als organisatie op de hoogte blijven van de kennisweek? Meld je dan aan als contactpersoon via dit aanmeldformulier.