Zet jouw Topper in het zonnetje

Zet jouw Topper in het zonnetje

Heb jij al een Topper genomineerd voor de Topperverkiezing van 2022? Ook dit jaar organiseert SBCM de jaarlijkse Topperverkiezing om een impuls te geven aan Lang Leven Ontwikkelen in de sector. De uitreiking van de Topperverkiezing vindt plaats op 11 oktober 2022 tijdens het Sterk aan het Werk festival. Bekijk onderstaande video over de Topperverkiezing 2022 en meld jouw Topper aan!

SW- en Participatiewetmedewerkers die zich een langere periode blijven ontwikkelen, kunnen anderen inspireren om zich ook te ontwikkelen. Zij kunnen de omgeving laten zien dat ontwikkeling voor iedereen mogelijk is en dat het positieve effecten heeft. Zo’n medewerker is een echte Topper. Deze Topper toont vasthoudendheid en bijzondere persoonlijke inzet om vaardigheden te ontwikkelen via training, opleiding, op de werkvloer of anders. Ken jij zo’n Topper? Geef deze dan op voor de Topperverkiezing 2022 en laat hem of haar een voorbeeld zijn voor anderen!

De Topper van 2022

Wie wordt de Topper van het jaar 2022? Ken jij een medewerker die een echte Topper is en die wel in het zonnetje mag staan? Nomineer deze medewerker voor de Topperverkiezing van 2022 via onderstaande knop.

Gratis campagnemateriaal voor de Topperverkiezing 2022

Wil jij de Topperverkiezing binnen jouw organisatie onder de aandacht brengen? Er is online materiaal beschikbaar dat je kunt downloaden, maar er zijn ook posters en ansichtkaarten die je kunt bestellen per e-mail. Gedrukt materiaal kun je bestellen door een e-mail te sturen naar info.sbcm@caop.nl.