Hoor meer over Sterk aan het Werk tijdens het online café op 27 juni

Dit jaar organiseert SBCM voor de zesde keer op rij het festival Sterk aan het Werk. Dit is het jaarlijkse festival voor werknemers die vallen onder de CAO SW en de CAO Aan de slag. Met dit festival wil SBCM werkgevers ondersteunen om leren en ontwikkelen op een leuke manier onder de aandacht te brengen bij werknemers. Wil je meer weten over dit festival? Kom dan naar het online café op donderdag 27 juni van 13.00 tot 14.00 uur.

Tijdens het online café hoor je meer over het aanbod van Sterk aan het Werk en kan je ervaringen horen of uitwisselen met bedrijven die eerder hebben meegedaan. Promen en Den Haag Werkt vertellen op onze website hoe zij zelf invulling hebben gegeven aan het festival. Het mooie is dat je met veel van het aanbod gedurende het hele jaar (extra) aandacht kan geven aan leren en ontwikkelen. Voor deze editie ontwikkelen we weer nieuw aanbod. Dit kan je doorgeven als je je aanmeldt voor het online café of tijdens de deelname op 27 juni.

Meer informatie en aanmelden voor het online café

Als werkgever of leidinggevende kun je je aanmelden voor het online café op 27 juni door een mail te sturen. Vermeld daarbij je naam, functie en naam van het bedrijf waar je werkzaam bent. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en Teams-link voor het online café. Je kunt je ook als contactpersoon aanmelden voor Sterk aan het Werk. In dat geval ontvang je automatisch de Teams-link. Bij vragen kun je een mail sturen of bellen naar 070 -376 58 47. Vraag naar Noraima Kirindongo.

Direct naar de informatie