Meld je aan voor de training Cultuurproof op 24 oktober

Meld je aan voor de training Cultuurproof op 24 oktober

Ben jij trainer, jobcoach, accountmanager, opleidingsadviseur van een gemeente of re-integratiebedrijf of hr-medewerker van een organisatie die met statushouders en/of migranten werk? En wil je meer weten over hoe je het beste kunt omgaan met verschillende culturen? Dan is de training Cultuurproof op 24 oktober een uitstekende stap.

Werkgevers hebben vaak geen goed beeld van wat het betekent als een statushouder bij hun bedrijf komt werken. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor de collega’s en voor de leidinggevende? Wat is handig om te weten over cultuurverschillen? En welke ondersteuning is passend?

De train de trainer Cultuurproof

Cultuurproof is een interactieve training die, aan de hand van het uitwisselen van informatie, ervaringen en casussen, handvatten biedt voor de begeleiding van statushouders in een organisatie. Daarnaast is er een onderdeel waarin je uitleg krijgt over hoe je deze training zelf aan werkgevers kunt geven (train de trainer).

Na de train de trainer Cultuurproof:

  • kun je beter omgaan met cultuurverschillen en communicatie met statushouders;
  • kun je bijdragen aan het meer cultuurproof maken van je organisatie;
  • heb je handvatten om zelf een training Cutuurproof aan werkgevers te geven.

Praktische informatie en aanmelden

De training Cultuurproof wordt gehouden op 24 oktober 2023 in Utrecht en kost € 95. Daarnaast is er de mogelijkheid om deze training incompany af te nemen. Hiervoor geldt een maximum van 15 deelnemers. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op via info.sbcm@caop.nl.