Training leerambassadeurs

Sommige werknemers ervaren een drempel om verder te leren of zichzelf verder te ontwikkelen. Leerambassadeurs in de organisatie kunnen die drempel verlagen. Daarom zijn SBCM en CNV gestart met het project Leerambassadeur. Na de zomer vindt de eerste tweedaagse training plaats. Je kunt je hiervoor nog aanmelden!

Een leerambassadeur is een werknemer in jouw organisatie die is getraind om op een motiverende manier laagdrempelig in gesprek te gaan met collega’s over hun ontwikkeling. Leerambassadeurs hebben zelf ervaring met ontwikkelen en kennen de mogelijkheden binnen de organisatie. Zij helpen collega’s antwoord te vinden op vragen als: wat vind ik leuk, waar zou ik mij verder in willen ontwikkelen en wat heb ik daarvoor nodig?

Training en begeleiding

SBCM biedt in samenwerking met CNV kosteloos training en begeleiding van leerambassadeurs voor bedrijven in de sociale werkgelegenheid. De eerste tweedaagse training vindt plaats op 17 september en 15 oktober 2024. Ook ondersteunen wij organisaties bij het creëren van voorwaarden voor de uitvoering. Met deze ondersteuning willen we samen leven lang ontwikkelen een extra impuls geven.

Ben je geïnteresseerd?

Je kunt je aanmelden voor de tweedaagse training door een e-mail te sturen naar info.sbcm@caop.nl. We nemen dan telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie over het project Leerambassadeurs lees je op deze pagina.

Het leerambassadeurs-traject is gratis en wordt gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

SBCM is de partner van CNV voor de introductie van de leerambassadeur bij SW-bedrijven. Geïnteresseerden uit andere sectoren kunnen contact opnemen met CNV.

Direct naar de informatie