ParticipatieCampus: vakkennis bijhouden hoe en wanneer u wilt

ParticipatieCampus: vakkennis bijhouden hoe en wanneer u wilt

Met de ParticipatieCampus, een online kennisplatform van SBCM, Cedris en Divosa kunt u uw vakkennis eenvoudig bijhouden op het moment dat het u uitkomt. Op de ParticipatieCampus vindt u e-learnings, leermodules en kennisdocumenten. U bepaalt dus zelf hoe u leert en het is ook nog eens gratis. Bekijk de animatie!

Uw werk in het sociaal domein is dynamisch. De medewerkers of cliënten die u begeleidt, zijn steeds diverser en hebben vaak complexe problematieken. U moet meer werk in minder tijd verzetten. Hoe houdt u uw vakkennis dan actueel? Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: mensen weer laten participeren?

Actuele onderwerpen, modules en e-learnings


De ParticipatieCampus is voor iedereen die tot taak heeft cliënten te begeleiden, aan het werk te helpen en ze goed te laten functioneren in de maatschappij. U vindt er informatie over uiteenlopende actuele onderwerpen, zoals schuldhulpverlening, psychische aandoeningen of zelf de regie nemen. U bepaalt zelf hoe u leert: of u nu een handreiking leest, een losse leermodule tot u neemt of een uitgebreide e-learning volgt. En al deze kennis is gratis beschikbaar. U hoeft alleen een account aan te maken.

Ga naar de ParticipatieCampus en meld u aan.

Meer informatie


Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Chantal van Vliet, projectleider SBCM:

T: 06 46 593 137

E: c.vanvliet@caop.nl

Of Marcel van Druenen, projectleider Divosa:

T: 06 55 884 506

E: mdruenen@divosa.nl