Blijf aan de bal! Schrijf je in voor de training Duurzame Inzetbaarheid voor de OR

Blijf aan de bal! Schrijf je in voor de training Duurzame Inzetbaarheid voor de OR

Hoe blijf je als medewerker binnen de SW met plezier en goede gezondheid aan het werk tot aan je pensioen? Binnen de Sociale Werkgelegenheid is duurzame Inzetbaarheid een belangrijk thema. Ondernemingsraden kunnen hier een belangrijke stimulerende rol in spelen. Maar dan moet je wel goed in het spel zitten. Schrijf je in voor de deels online training ‘Duurzame inzetbaarheid voor de OR’ en leer wat duurzame inzetbaarheid inhoudt, waar de eigen organisatie op kan verbeteren en hoe je als OR grip houdt en het gesprek aangaat met de bestuurder.

Programma

De training bestaat uit vier dagdelen. De vier dagdelen zijn:

  • Maandag 11 oktober 2021 – 09.30 – 12.30 (digitaal). Sessie 1: wat is DI, de elementen helder krijgen. Kiezen waar kansen liggen.
  • Dinsdag 2 november 2021, 09.30 – 12.30 (live). Sessie 2: Arbo, WOR, DI-checklist maken.
  • Dinsdag 9 november 2021, 09.30 – 12.30 (live). Sessie 3: evaluatie van gesprek bestuurder / OR via transactionele analyse.
  • Dinsdag 16 november 2021, 09.30 – 12.30 (digitaal). Sessie 4: afsluitende sessie via een doelenboom en DI in de OR zelf.

Elke sessie duurt 3 uur met pauzes en variatie in werkvormen. De live sessies zullen centraal in Nederland plaatsvinden. Naast de bovengenoemde data is het ook mogelijk om als gehele OR ‘in company’ digitaal mee te doen. De datum en het tijdstip wordt in overleg tussen de OR en de trainer afgesproken.

Praktische informatie

Interactie tijdens deze training is belangrijk. Daarom is het maximaal aantal cursisten voor de training 10. Om het effect van de training te optimaliseren wordt gevraagd om zoveel mogelijk als duo vanuit een OR deel te nemen, eventueel met z’n drieën. Op die manier heb je automatisch een maatje waarmee je duurzame inzetbaarheid kunt borgen in de eigen OR en organisatie.

De kosten voor deze training bedragen € 312,– per deelnemer. De training is vrijgesteld van BTW.
Schrijf je in via het inschrijfformulier.