Online festival Sterk aan het Werk succes!

Online festival Sterk aan het Werk succes!

De online kennisweek Sterk aan het Werk van 20 september tot en met 24 september was een succes. Dit jaar werden de activiteiten voor het eerst aangeboden via een eenvoudige webapp in festivalstijl. Meedoen aan de kennisweek werd daardoor nog leuker en eenvoudiger. Zijn jouw medewerkers nog niet uitgeleerd? De webapp Lerenwerktvooriedereen.nl met leeractiviteiten blijft online beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om aanvullende programma’s te volgen via de WERK-portal.nl.

Festival-app

Via de festival-app konden medewerkers meedoen aan laagdrempelige activiteiten zoals uitdagingen, quizzen en video’s. Hiermee konden medewerkers festivalmuntjes verzamelen en zo kans maken op een kleine prijs. We hebben een aantal enthousiaste reacties ontvangen van bedrijven die mee hebben gedaan aan de online kennisweek. Amfors: ‘We vonden het een heel erg leuk festival! Het was overzichtelijk, laagdrempelig en iedereen was enthousiast.’

Livestream

Op 23 september was er een livestream gepresenteerd door Jörgen Raymann met onder andere live muziek, een beweegworkshop van Olga Commandeur, een quiz en de uitreiking van de Topperverkiezing. Bekijk een korte impressie van deze livestream.

Meer leren?

Wil je de activiteiten in de webapp op een later moment nog eens doen met je medewerkers? Dat kan! De webapp met alle activiteiten rondom de thema’s gezond en veilig werken, geld en rekenen, prettig samenwerken, taal en cultuur en digitale vaardigheden blijft (gratis) beschikbaar.

Zijn jouw medewerkers nog niet uitgeleerd? Ga dan naar de WERK-portal.nl en volg de aanvullende programma’s.