De 9 finalisten van de Topperverkiezing 2022

De 9 finalisten van de Topperverkiezing 2022

De jury van de SBCM Topperverkiezing 2022 heeft uit alle nominaties per regio drie finalisten geselecteerd. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats tijdens de live festivaldag Sterk aan het Werk op dinsdag 11 oktober in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Met de Topperverkiezing wil SBCM een extra impuls geven aan Leven Lang Ontwikkelen in de SW-sector. Een Topper kan voor anderen een inspiratie zijn om zich (verder) te ontwikkelen. Maar ook werkgevers en inleners inspireren meer te investeren in ontwikkeling van medewerkers.

Onlangs hebben alle genomineerden per post een kleine attentie in de vorm van een chocoladereep ontvangen. De finalisten hebben daarnaast een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de prijsuitreiking op 11 oktober. Op deze dag is er, naast de uitreiking van de Topperverkiezing, ook een leuk en leerzaam plenair programma en kan worden deelgenomen aan twee workshops.

Maandag worden de finalisten tijdens een feestelijke bijeenkomst van Werksaam bekendgemaakt. Uiteraard maken wij de finalisten dan ook bekend via onze LinkedIn-pagina. Volg ons en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Wil je meer weten over het festival Sterk aan het Werk? Bezoek dan de projectpagina op onze website. Meer weten over de Topperverkiezing? Die informatie vind je op deze pagina.