Festival Sterk aan het Werk van 10 t/m 14 oktober

Festival Sterk aan het Werk van 10 t/m 14 oktober

SBCM organiseert van 10 t/m 14 oktober het festival Sterk aan het Werk om zo een extra impuls te geven aan leven lang ontwikkelen in de SW-sector. Het festival is bedoeld voor medewerkers die vallen onder de SW en de Participatiewet. Meedoen kan via een gratis festival-app, festivalkrant en/of live festival in Utrecht.

Online festival

Alle medewerkers kunnen gratis meedoen met het online festival via de festival-app, te gebruiken met een smartphone, tablet en pc. De app bevat korte activiteiten (max. 10 minuten per activiteit) op vijf thema’s: Digitale vaardigheden, Taal & cultuur, Gezond & veilig werken, Prettig samenwerken, Geld & Rekenen. Het is niet nodig, maar we raden aan om een inlogaccount aan te maken. Hiermee kun je de voortgang bijhouden, een bewijs van deelname downloaden en maken deelnemers kans op een kleine prijs. Bekijk dit overzicht om een indruk te krijgen van de inhoud van de festival-app.

Festivalkrant

Organisaties kunnen voor hun medewerkers een gratis festivalkrant bestellen. Deze krant staat vol met leuke opdrachten, puzzels en quizzen die eenvoudig op papier gemaakt kunnen worden. De thema’s uit de festival-app staan centraal in deze krant. Een oplage van de krant is te bestellen zolang de voorraad strekt. Bestel de krant door te mailen naar info.sbcm@caop.nl.

Live festival

Op 11 oktober is het live festival in het Spoorwegmuseum Utrecht. Deelnemers kunnen op deze dag meedoen aan allerlei leuke en leerzame workshops over bijvoorbeeld het individuele ontwikkelgesprek, leerstijl, werkplezier en nog veel meer! Ook maakt SBCM op deze dag de prijswinnaars van de Topperverkiezing 2022 bekend. De presentator van deze dag is Jörgen Raymann.

Wil je weten of je nog medewerkers kan aanmelden voor het gratis live festival? Stuur dan een mail naar info.sbcm@caop.nl

Meer informatie

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van het festival of lees de informatie op onze website. Hier vind je ook een toolbox met materialen om het festival in jouw organisatie onder de aandacht te brengen en tips om aanvullende activiteiten te organiseren. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info.sbcm@caop.nl of T: (070) 376 58 47 en vraag naar Noraima Kirindongo of Paula Mensink.