Aan de praat! helpt Westrom bij een goed gesprek

Aan de praat! helpt Westrom bij een goed gesprek

Vooral in deze tijd waarin (financiële) onzekerheid voor velen toeneemt, is het belangrijk dat medewerkers zich kunnen uiten, zo lezen we in een artikel van Westrom waarin zij vertellen hoe Aan de praat! hen helpt bij een goed gesprek.

Tijd voor een goed gesprek

Aan de praat! bestaat uit een online ontwikkelprogramma voor leidinggevenden en een toolbox. Deze toolbox is gevuld met allerlei materialen die gebruikt kunnen worden om het op een laagdrempelige en informele manier over duurzame inzetbaarheid te hebben. Denk aan gespreksstarters, complimentenkaartjes en een handige poster met emoticons om te laten zien hoe jij voelt.

Westrom heeft SBCM destijds geholpen met de ontwikkeling van Aan de praat! en gebruikt de toolbox op verschillende manieren. Wil je weten hoe ze dit doen en wat het hen brengt? Lees dan hier het artikel dat ze daarover schreven.

Aan de slag met Aan de praat!

Wil je net als Westrom ook Aan de praat? Alle materialen, waaronder de complimentenkaartjes, gespreksstarters en een smiley-poster zijn hier gratis te downloaden. Daarnaast kunnen leidinggevenden zich hier ook aanmelden voor een wekelijkse challenge. Ook vind je er een korte animatie waarin het gedachtengoed achter Aan de praat wordt uitgelegd.