De Professional Centraal is hét congres georganiseerd door SBCM in samenwerking met Cedris. Het is de plek om kennis en ervaring te delen met collega’s

De Professional Centraal is hét congres georganiseerd door SBCM in samenwerking met Cedris. Het is de plek om kennis en ervaring te delen met collega’s

Krapte op de arbeidsmarkt. Klimaatcrisis. Energiecrisis en de gevolgen voor verborgen armoede. Het zijn belangrijke thema’s die het dagelijkse nieuws overheersen. Ze hebben grote invloed op de mensen met wie je werkt en daarmee op jou als professional en het bedrijf waar je werkt. Wat betekent dat voor de ondersteuning die je medewerkers biedt om te (blijven) ontwikkelen? Hoe stimuleer je ontwikkeling van medewerkers als bijvoorbeeld stress over geldzorgen overheerst? En wat kan jouw organisatie doen om de medewerkers die je begeleidt én jou als professional hierin te ondersteunen? Tijdens De Professional Centraal gaan we hierover met elkaar in gesprek en bieden we jou alle tips, tools en netwerk om juist daarin het verschil te maken. Meer informatie over het congres lees je hier. Zien we jou dan?  

Voor wie is dit congres  

Alle professionals die werkzaam zijn in de sociale werkgelegenheid kunnen kosteloos deelnemen aan het congres. Jobcoaches, jobcreators, werkcoaches, klantmanagers, detacheerders, HR-managers en medewerkers, maar ook professionals met andere functies binnen de sociale werkgelegenheid zijn van harte welkom!  

Inschrijven  

Kom op 21 maart naar De Professional Centraal! Meld je aan via onderstaande button. Je kunt daarna een keuze maken uit het aanbod van workshops. Schrijf je snel in voor twee specifieke workshops en verzeker jezelf van een plekje. Deelname aan het congres is geheel kosteloos.