Festival Sterk aan het Werk: weet jij een leuke leeractiviteit om op te nemen in onze ideeënbox?

Festival Sterk aan het Werk: weet jij een leuke leeractiviteit om op te nemen in onze ideeënbox?

De hele maand november besteden we met het festival Sterk aan het Werk extra aandacht aan leren en ontwikkelen. Dit is hét jaarlijkse event voor medewerkers die vallen onder de CAO SW en de CAO Aan de slag. SW-bedrijven kunnen die periode zelf bepalen hoe (intensief) ze hier vorm aan geven. Een goed startpunt is in ieder geval de ideeënbox, en deze willen we graag nog verder vullen.

Net als vorig jaar biedt SBCM een ruim aanbod en zijn er verschillende manieren om mee te doen. Zo kun je de festivalkrant bestellen, meedoen via de festival-app en op 15 november naar de live dag komen.

Help ons met vullen van de ideeënbox

Daarnaast willen we dit jaar meer inzetten op het verzamelen, (door)ontwikkelen en ontsluiten van laagdrempelige en leuke leeractiviteiten die organisaties op hun eigen locatie kunnen organiseren voor medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een format voor een leuke workshop, een video of een spel. Heb je zelf een goed idee of een handige tip? Meld je dan via dit formulier aan als contactpersoon en geef je input voor de ideeënbox of stuur je idee naar p.mensink@caop.nl. Heb je zelf niet direct een voorbeeld of een tip, maar wel ergens behoefte aan? Laat het ons dan ook weten, wellicht kunnen we hierop iets (laten) ontwikkelen.

Meer informatie over festival Sterk aan het Werk

Wil je meer weten over festival Sterk aan het Werk en op welke manieren jouw organisatie extra aandacht kan besteden aan leren en ontwikkelen? Alles wat je moet weten, vind je op sbcm.nl/sterkaanhetwerk. Heb je vragen? Neem dan contact op met Paula Mensink Of Noraima Kirindingo via info.sbcm@caop.nl of 070 -376 58 47.