Home » Actueel » Bedrijven gezocht voor het project Leerambassadeurs
Actueel

Bedrijven gezocht voor het project Leerambassadeurs

Op 11 april was het webinar ‘Maak werk van leren’ met de leerambassadeur. Gastsprekers Jos Sanders, Saskia Marsman, Jelda Veninga en Dirk van Dam, leerambassadeur bij Senzer, vertelden de deelnemers alles over het belang van een sterke leer- en ontwikkelcultuur én de rol van de leerambassadeur hierbij. Wil jij dit webinar terugkijken? Dat kan via onderstaande video!

Daarnaast hebben we goed nieuws, want in september start er weer een nieuwe training voor leerambassadeurs. In een gratis tweedaagse training op locatie hoort de toekomstige leerambassadeur hoe hij of zij naaste collega´s activeert voor scholing en ontwikkeling. De leerambassadeur leert werknemers te helpen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op dit gebied om kernkwaliteiten te (h)erkennen, vervolgstappen te nemen en het ontwikkelaanbod onder de aandacht te brengen.

Doe mee!

Zie jij mogelijkheden voor een leerambassadeur in jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor het trainingstraject in september! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen. Wij nemen dan telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie vind je op deze pagina.

Direct naar de informatie

Delen op socials