Home » Actueel » Een innovatief idee voor de SW? Vraag subsidie aan!
Actueel

Een innovatief idee voor de SW? Vraag subsidie aan!

Heb jij een projectidee om een inclusieve arbeidsmarkt te bevorderen? Of heb je een manier ontdekt om de kansen op passend en duurzaam werk te vergroten? Loop jij al een tijdje met dit idee rond maar heb je het nog niet kunnen uitvoeren? Vraag dan nu innovatiesubsidie aan bij SBCM!

Met de innovatieregeling realiseert SBCM goede projectideeën die bijdragen aan een inclusieve werkgelegenheid. Doe mee aan deze regeling en laat tot wel 50% van de projectkosten met een maximum van EUR 25.000 financieren. SBCM gaat ook graag met je in gesprek over jouw idee. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen!

Ben je benieuwd welke stappen je moet zetten om tot een goede subsidieaanvraag te komen? Bekijk dan het stappenplan.

Laat je inspireren

Inmiddels hebben meer dan 100 organisaties al gebruikgemaakt van de innovatiesubsidie! In de afgelopen periode is bijvoorbeeld subsidie toegewezen aan een project over vernieuwing van het Individueel Ontwikkelingsplan (IOP), voor het toewerken naar een rookvrije organisatie, voor de ontwikkeling van een e-learning vaktaal & inburgering en voor een Apple Repair Opleiding voor kwetsbare jongeren.

Bekijk het overzicht van projecten

 

 

Direct naar de informatie

Delen op socials