Home » Actueel » Heb jij een innovatief idee? Realiseer het met de innovatieregeling van SBCM
Actueel

Heb jij een innovatief idee? Realiseer het met de innovatieregeling van SBCM

Heb jij een innovatief idee om een inclusieve arbeidsmarkt te bevorderen? Of een nieuwe manier om de kansen op passend en duurzaam werk te vergroten? Lukt het je door gebrek aan geld en tijd niet om dit tot uitvoering te brengen? De innovatiesubsidie van SBCM kan daar verandering in brengen! Met de Innovatieregeling Sociale Werkgelegenheid stimuleert SBCM bedrijven om met goede initiatieven te komen.

Breng je idee in de praktijk

Bedrijven die actief zijn in de sociale werkgelegenheid komen in aanmerking voor deze subsidieregeling. Als je een idee hebt voor een goed, innovatief en branche overdraagbaar initiatief, dan is daar een bijdrage van maximaal €25.000 voor beschikbaar.

Alles wat je moet weten over de innovatieregeling

Heb je een innovatief idee en wil je weten of deze aan de voorwaarden voldoet of hoe je subsidie aanvraagt? Ga dan naar onze pagina over de innovatieregeling. Naast de voorwaarden en het aanvraagproces vind je hier ook inspirerende voorbeelden en lees je hoe je met SBCM in contact kan komen voor een vrijblijvend gesprek. Bijvoorbeeld om te sparren over je idee of als je hulp nodig hebt bij het uitwerken van een projectplan.

Direct naar de informatie

Delen op socials