Home » Actueel » Prijswinnaars Topperverkiezing 2020 bekend!
Actueel

Prijswinnaars Topperverkiezing 2020 bekend!

Op 23 september 2020 zijn de Winnaars van de Topperverkiezing 2020 bekendgemaakt. De regionale prijswinnaars zijn: Martijn Borgers van Larcom in regio Noord, Muhammed Yildiz van Den Haag Werkt in regio Midden en Dirk Slokker van WSP Parkstad in regio Zuid. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de online kennisweek Sterk aan het Werk van SBCM. Tijdens een online sessie feliciteerde presentator Jörgen Raymann deze geweldige toppers met hun prestatie.

Voor het tweede jaar op een rij organiseerde SBCM de Topperverkiezing. Met de Topperverkiezing wil SBCM SW-medewerkers stimuleren om te leren en zich te ontwikkelen. Toppers zijn medewerkers die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen geleerd hebben ook al was dit soms een beetje spannend of niet vanzelfsprekend. Toppers inspireren hiermee anderen om ook aan de slag te gaan met hun eigen ontwikkeling. Want leren werkt voor iedereen!

De jury van de Topperverkiezing 2020

De jury bestaat uit Marco Schipper van de FNV, Rieky Janssen van de De jury bestond uit Marco Schipper van de FNV, Rieky Janssen van de Leerwerkloketten en Arend Pieterse van Cedris. Marco Schipper: ‘Met de SBCM Toppersverkiezing laten we zien dat leren werkt voor iedereen. Door zich te blijven ontwikkelen, vergroten medewerkers hun duurzame inzetbaarheid. Tijdens de online kennisweek Sterk aan het Werk konden medewerkers met allerlei laagdrempelige online activiteiten zelf ervaren hoe leuk (online) leren kan zijn.’

Alle finalisten zijn toppers

Natuurlijk zijn niet alleen de winnaars, maar ook alle andere finalisten stuk voor stuk echte toppers. Ze hebben de afgelopen tijd laten zien hoe ze zich hebben ontwikkeld en hebben geleerd. Ze zijn daardoor een voorbeeld voor hun organisatie en collega’s.

Bekijk hieronder de video over de 9 finalisten en de opname van de online prijsuitreiking.

Online kennisweek Sterk aan het Werk

De online kennisweek Sterk aan het Werk vond plaats van 21 tot en met 25 september 2020. Tijdens de kennisweek konden SW-medewerkers gratis deelnemen aan allerlei leuke online leeractiviteiten. Zo zijn er video’s, animaties, leersnacks en nog veel meer. Deze online leermiddelen blijven ook nu, na de kennisweek, online staan. Wil jij je medewerkers enthousiasmeren om te leren? Ga naar archief.sbcm.nl/lerenwerktvooriedereen. Ben je benieuwd hoe andere werkgevers de online kennisweek Sterk aan het Werk hebben ervaren? Lees hier meer.

Meer informatie?

Delen op socials