Home » Agenda » De Professional Centraal 2024 – Het Individueel Ontwikkelingsplan
Congres

De Professional Centraal 2024 – Het Individueel Ontwikkelingsplan

21 maart 2024
Antropia, Driebergen
Kosteloos

Schrijf je in voor de 8e editie van het congres De Professional Centraal. Dit jaar staat het congres in het teken van het individueel ontwikkelingsplan (IOP). In de praktijk ook wel dialooggesprek of het goede gesprek genoemd. Het is dé sleutel tot een gezond en plezierig werken van werknemers in sociale ontwikkelbedrijven.

Hoe voer je nu zo´n individueel ontwikkelgesprek? En kun je voor iedereen dezelfde richtlijnen hanteren? Laat je dit gesprek één keer per jaar plaatsvinden of doe je er goed aan een reeks van gesprekken in te plannen? Op die vragen krijg je antwoord tijdens dit congres!

Programma

Samen beleven, leren en zelf doen staan tijdens het congres centraal. Gedurende de dag kun je zes activiteiten volgen, waarbij inspirerende ontmoetingen en je eigen vakmanschap centraal staan. Je verdiept je in het voeren van het goede gesprek. Je leert wat de kracht is van een goed gesprek, dat de context uitmaakt en wat dat met werknemers doet. Ook ervaar je wat het met jou doet door actief deel te nemen aan de activiteiten. Van een proeverij gespreksvaardigheden en speeddaten tot aan een wandeling waarbij je op een dynamische en interactieve manier alle mogelijkheden beleeft.

Uiteraard is er tussendoor ruimte voor ‘een goed gesprek’ met collega’s en een uitgebreide lunch. Om 15.30 uur ronden we de ontdekkingstocht af met een reflectiemoment. Wat heb je gezien, gehoord, gevoeld? Wat ga je morgen anders doen? We horen graag hoe jij de dag hebt ervaren voordat we afsluiten met een netwerkborrel.

De Professional Centraal: hét evenement waarop je professionals in een warme en ontspannen sfeer kunt ontmoeten, waar er speciale aandacht is voor wat jij in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En belangrijker nog, waarna je met concrete handvatten naar huis gaat.

Meld je aan!

Ben jij erbij op 21 maart? Start je deelname met een inschrijving en verzeker jezelf van een plekje tijdens De Professional Centraal. Net als de voorgaande jaren vindt dit congres plaats in Antropia te Driebergen.

Let op: bij ´no show´ brengen wij €50,- in rekening.

Meld je aan

Meer weten?

Delen op socials