Home » Agenda » Workshop Vraaggericht Coachen
Training

Workshop Vraaggericht Coachen

15 april 2024
Utrecht

In de begeleiding van mensen in en naar werk gaan we vaak uit van hetgeen wat we als dienstverlener, hulpverlener, coach of leidinggevende vinden, en zien wat de ander nodig heeft om succesvol te kunnen zijn in het werk. Vaak gebaseerd op ‘wat de medewerker nog niet kan’. In de training Vraaggericht Coachen leer je te kijken naar en te reflecteren op jezelf. Wil je meer weten over deze training? Kom dan naar de workshop op 15 april.

Vraaggericht Coachen

In coaching is het belangrijk om een veilige situatie te creëren waarin de werknemer tot zijn recht kan komen. Kijk bijvoorbeeld naar het geheel van zwakke en sterke kanten, kwaliteit en beperkingen. Als coach wil je juist de kwaliteiten van iemand definiëren zodat je vanuit de kwaliteiten houvast hebt om aan ontwikkelpunten te werken.

Meer weten over de training Vraaggericht Coachen?

Tijdens de workshop hoor je wat je allemaal van de training kunt opsteken. Je leert vanuit welk mensbeeld je communiceert en hoe dat de werknemer ondersteunt en welk effect dit heeft. Geen techniek of trucs, maar praktische tips en handvatten! De workshop wordt gegeven door de trainers Josie Kunseler en Anita Hellemons (Binnenbaan).

Praktische informatie

Datum: 15 april 2024
Tijdstip: 09.30 tot 13.00 uur, inclusief lunch
Locatie: Utrecht

Aanmelden

Direct naar de informatie

Delen op socials