Vitaliteitsscan

Vitaliteitsscan

Voor medewerkers die vallen onder de SW of Participatiewet is een laagdrempelige Vitaliteitscan ontwikkeld om inzicht te krijgen in hun eigen vitaliteit. Met de scan komen medewerkers erachter wat ze zelf kunnen doen om vitaal en met plezier aan het werk te blijven. De terugkoppeling is waarderend, motiverend en nodigt uit om aan de slag te gaan met de tips. De uitkomsten vormen een goed vertrekpunt voor een gesprek over vitaliteit. 

De scan bestaat uit 18 stellingen verdeeld over drie thema’s: gezond werken en leven, plezier hebben en blijven groeien. De gratis online Vitaliteitscan is te vinden op de WERK-portal.nl. Daarnaast is er ook een papieren versie beschikbaar. Voor begeleiders is er een handleiding met achtergrondinformatie.

E-learning Geef KLEUR aan je WERK

De scan is ook opgenomen als onderdeel in de e-learning Geef KLEUR aan je WERK op de WERK-portal.nl. In deze e-learning ontdekken krijgen medewerkers meer informatie en tips hoe ze vitaal en met plezier aan het werk kunnen blijven.

De Vitaliteitsscan en de e-learning Geef KLEUR aan je WERK zijn mede mogelijk gemaakt met subsidie uit het Europees Sociaal Fonds.  De inhoud van de scan is ontwikkeld met meerdere SW-bedrijven.

Bekijk onderstaande promo om een indruk te krijgen van de Vitaliteitsscan:

ESF logo