Home » Trainingen » Training Cultuurproof
Training

Training Cultuurproof

Utrecht
1 dag
€95
Leden van Cedris ontvangen 25% korting

Wat betekent het voor collega’s en leidinggevenden om mensen met een andere achtergrond te begeleiden op de werkvloer? Wat is goed om te weten over cultuurverschillen en welke ondersteuning is passend? Om antwoord te krijgen op deze vragen heeft Werkzaak Rivierenland de training Cultuurproof ontwikkeld.

Voor wie?

Deze training is interessant voor trainers, jobcoaches, accountmanagers en opleidingsadviseurs van gemeenten of re-integratiebedrijven. Maar ook HR-professionals van organisaties die met statushouders en/of migranten werken, zijn van harte welkom om de training te volgen. Omdat deze training uitgaat van het principe train-de-trainer is ervaring in en affiniteit met trainen vereist.

Resultaat

Na de train-de-trainer Cultuurproof:

  1. Ga je beter om met cultuurverschillen en communicatie met statushouders;
  2. Draag je bij aan het meer cultuurproof maken van je organisatie;
  3. Heb je handvatten om zelf een training Cutuurproof aan werkgevers te geven.

Programma

  • Cultuurproof is interactief; er is ruimte voor het uitwisselen van informatie, ervaringen en casussen.
  • Iedere deelnemer krijgt zicht op zijn eigen houding, zijn normen en waarden over cultuurverschillen en zijn communicatiestijl als leidinggevende.
  • Statushouders/migranten doen mee aan deze training. Zij brengen vaak bruikbare ideeën in voor het verbeteren van de begeleiding.
  • De training biedt handvatten voor de begeleiding van statushouders in een organisatie.

Trainer

Annemarie van Schaik is adviseur leren en ontwikkelen bij Werkzaak Rivierenland. Zij is betrokken bij trainingen voor werkgevers en werkzoekenden. Daarnaast houdt zij zich bezig met de deskundigheidsbevordering van collega’s bij Werkzaak Rivierenland.

Meer info en inschrijven

Om je in te schrijven ga je naar het aanmeldformulier. De training kan ook incompany worden afgenomen, hiervoor geldt een maximum van 15 deelnemers. Heb je interesse in een landelijke of incompany training neem dan contact met ons via de mail info.sbcm@caop.nl.

Praktische informatie

Duur opleiding: 1 dag
Locatie: Utrecht
Kosten: € 95 Leden van Cedris ontvangen 25% korting.

Meer informatie?

Delen op socials