Een dopper voor elke genomineerde Topper

Een dopper voor elke genomineerde Topper

Aan het begin van deze maand heeft de jury van de Topperverkiezing drie finalisten per regio (Noord, Midden en Zuid) geselecteerd uit alle genomineerde Toppers. Iedereen die iemand genomineerd heeft, heeft een bericht ontvangen of hun Topper in de finale staat. Maar uiteraard verdienen alle genomineerden een pluim voor de ontwikkeling die zij afgelopen jaar doorgemaakt hebben. Daarom ontvangt elke Topper een persoonlijk bericht per post, met een leuke attentie in de vorm van een dopper.

Bekendmaking tijdens het Sterk aan het Werk-festival

De Topperverkiezing is een onderdeel van het festival Sterk aan het Werk. Met dit festival wil SBCM samen met SW-bedrijven een extra impuls geven aan Leven Lang Ontwikkeling in de sector. Op 15 november, tijdens de festivaldag, worden de finalisten per regio bekendgemaakt. Toppers kunnen andere medewerkers stimuleren om over de drempel te stappen en zich verder te ontwikkelen.

De jury

De jury van de Topperverkiezing bestaat uit Marco Schippers (FNV-bestuurder in de SW en bestuurslid van SBCM), Arend Pieterse (directeur Cedris en bestuurslid van SBCM) en Maurice de Greef (Leerstoelhouder van de UNESCO leerstoel Volwasseneducatie aan de Vrije Universiteit Brussel).